Wat een Feest

  • 0

Wat een Feest

Gina en Daan opende de avond met geweldig lekkere muziek, verzoekjes kwamen er ook nog bij. Gina deed sinds lange tijd weer eens DJ-en en was best zenuwachtig maar ze deed het geweldig. Daan als Host was ook weer eens anders. Misschien een nieuwe SL Baan erbij voor hem?

Om 21:00 uur nam TrickyLicks het over en wat een verrassing was dat zeg. Soms vraag je je af waarom je een artiest nog niet eerder hebt gehoord. Zijn optreden was echt geweldig! En wij zijn super blij dat hij op ons verjaardagsfeestje wilde zingen.

DJ Mellie en Host Diana nemen nu de honeurs waar tot iedereen beseft dat het maandag is en ze over een half uurtje op het werk moeten zijn 😉
Het feest is echt super en wij hebben het verjaardags gevoel helemaal!

Dank jullie wel voor jullie geweldige gezellige, lieve warmte en verjaardagswensen.

~ Team Club Bash ~

 


Leave a Reply

%d bloggers liken dit: