Bash Goes Oriëntal

  • 0

Bash Goes Oriëntal

Vanavond presenteert Club Bash de Oriëntal Party. Met Jullie als de beste gasten zoeken we het deze keer in Oosterse sferen.

Het thema is deze keer Oriental Summer. Verder vertellen we er nog niets over, er moet ook wat te raden overblijven maar dat de decoratie er weer super uit komt te zien staat al vast! Er is geen opgelegde Dresscode maar we hebben wel een Contest en dat betekent dat veel Partygangers in Oosterse stijl zullen verschijnen om een kans te maken op een prijs. Van Ninja tot Chinees, van Geisha tot gekleed in Sarong, van Loempiabakker tot Panfluiter en alles dat daartussen zit. Wees creatief en verras ons.

stap binnen in een wereld vol kleuren en geuren en oosterse mystiek… Benieuwd wat de toekomst je zal brengen? Onze waarzegster onthult al je toekomstdromen. Eenmaal terug in het hier en nu kunnen jullie een ritje maken op ‘het schip van de woestijn’, een echte kameel!

Ondertussen klinken er oosterse klanken uit de boxen van DJ Toya. Stilzitten is geen optie, want een exotische buikdanseres staat klaar om samen met jou de heupen lekker los te gooien. Ontdek jouw eigen oriëntaalse danstalent (en spieren waarvan je het bestaan niet wist). Dit wordt een swingende avond! Even uitpuffen? Dat kan. Heerlijk languit op een van de oosterse hemelbedden of op de kleurrijke kussens. Relax met een drankje in je hand en ga op in de oosterse sferen…

Welkom in een Oostere wereld vol wonderen!

Vanaf 20:30 uur gaan de magische deuren open en om 21:00 uur start de muziek en de contest!

We zien je graag vanavond!


Leave a Reply

%d bloggers liken dit: