Mama Appelsap @ Club Bash

  • 0

Mama Appelsap @ Club Bash

Versta je een songtekst compleet verkeerd en hoor je er een belachelijke tekst in, dan noem je dat een ‘Mama Appelsap’. Welke Mama Appelsapjes zijn het best? Dj Toya laat het je vanavond horen tijdens de Mama Appelsap donderdag @ Club Bash vanaf 21:00 uur. Je kunt natuurlijk je eigen mama appelsap aanvragen bij Dj Toya, dat doe je door een bericht te sturen met daarin artiest en liedje en welke tekst je hoort en waar in het liedje je dit hoort. We zijn erg benieuwd naar jullie verzoekjes, natuurlijk is er genoeg ruimte ook voor je andere favoriete verzoekjes!

 

Ook is het internationale kusdag, dus Lovebirds show the club some love and bring all the love you have and party the night away!

 

We zien je graag weer terug, DJ Toya is weer helemaal terug van vakantie, dus we gaan er weer vol tegen aan en gaan graag samen met jullie weer een super donderdag neer zetten!

 

Tot vanavond!


Leave a Reply

%d bloggers liken dit: