Your strange Thursday @ Bash

  • 0

Your strange Thursday @ Bash

Het is vandaag International Strange Music Day! Wat is het raarste nummer wat jij ooit hebt gehoord? 🎵

We zijn weer erg  benieuwd naar jullie muziek keuze en dus aanvragen vanavond , met de  International Strange Music Day in het achterhoofd zijn we nieuwschierig naar welk nummer jullie raar vinden, kwa tekst, maar kan bv ook video zijn. Iedereen die is opgegroeid in de jaren ’90 bijvoorbeeld denkt bij rare muziekvideo waarschijnlijk gelijk aan Black Hole Sun van Soundgarden. Vandaag draaien we de klanken die je voorhoofd zullen doen fronsen van onbegrip, die als een marteling voor je trommelvliezen aanvoelen en die je verbouwereerd en rillend in een hoekje zullen achterlaten . Maar ook een lekker fout nummer kan dus prima 🙂 en al je lekkere plaatjes van het moment en vroeger!

Dj Toya draait vanaf 21:00 uur weer jouw donderdagavond aan elkaar! De vakanties zijn bijna op, wij slepen je er lekker doorheen en helpen je met opladen.

We zien je straks @Club Bash!


Leave a Reply

%d bloggers liken dit: