End of Season @ Bash

  • 0

End of Season @ Bash

The end is near!

Het zomer seizoen zit er zo’n beetje op, dus tijd om te throw backen naar de zomerse feestjes en voor uit te blikken op de maanden die komen gaan. Vanavond sluiten we dan ook af met Dj Toya vanaf 21:00 uur nlt. Het feestteam slaat de handen ineen voor ’n feestje vol gekkigheid!!!!Muzikaal hebben we zoals gewoonlijk alleen maar topkwaliteit! Ga los op de lekkerste deuntjes van DJ Toya , Het belooft weer een prachtige avond te worden. En Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je dat vanavond zelf aanvragen via Dj Toya natuurlijk! Laat je vanavond weer onderdompelen in chaos en heerlijkheid en beleef de avonturen met Club Bash mee! Wij houden wel van een feestjuh , Enne het fijnste is jij bent erbij!

We staan weer te popelen om te knallen ! Tot zo!

 


Leave a Reply

%d bloggers liken dit: