Club Bash

Club Bash is ontstaan nadat The Quest Qlub stopte met dagelijks draaien. Toya had toen geen draai avonden meer en miste dat enorm. Na Serious Request 2015 liet ze dat in een gesprek vallen met Daan, Gina,  Petra en Josje en zij herkende dat gevoel. Binnen een paar uur was Club Bash opgericht. Het was januari 2016.
DJ’s en Hosten werden gevraagd of zij het wel leuk zouden vinden om samen met ons een team te vormen die gezelligheid boven aan hebben staan.

Terwijl het team gevormd werd was er ook land gekocht en een Clubhuis neer gezet. Dat het Clubhuis anders was dan wat je normaal ziet in SL was al snel bepaald. Het team heeft er aan moeten wennen evenals vele bezoekers. De gedachte was:”het Clubhuis kan er nog zo onaantrekkelijk uitzien, zolang de gezelligheid vanuit de mensen komt is de avond geslaagd“. En dat werkt. De evenementen zijn goed bezocht, het Clubhuis heeft al verschillende jasjes en invullingen meegemaakt tijdens de evenementen maar ondanks dat bleef het Club Bash.

Een jaar later, februari 2017, heeft Club Bash een verandering ondergaan. Het aantal VIP’s groeit gestaag verder dus het oude Clubhuis moest onder de slopers hamer om een groter gebouw de plaats te bieden. Veel VIP”s zijn erg blij met de nu hele ramen waardoor het minder fris is en er geen plotselinge regenbuien op hun terecht komen.
Toya is als eigenaar alleen verder gegaan met het Team en samen staan we garant voor gezellige uren.

Club Bash is een Nederlandse club met regelmatig anderstalige bezoekers waardoor er ook vaak een engels woordje door de dj’s en hosten wordt gesproken. De een kan het wat beter dan de ander maar het geeft ook weer die vrolijke extra noot aan een avond.
Er zijn diverse muziek genres te horen van hollandse krakers, rock, dance, mix, mashups en alles van toen en nu. Verzoekjes zijn altijd welkom en voor een gesprek kan je ook altijd terecht.

Er is ook mogelijkheid om gewoon lekker te hangen en/of te slow dansen in het park. Voor een Greedy spelletje kun je bij het landingspunt achter het hek terecht.

~ Team Club Bash ~


%d bloggers liken dit: